3dRooMaker 2.15 bútortervező látványtervező

Bemutatás
Általános ismertetés
A 3dRooMaker bútor- és asztalosipari terméket gyártók számára fejlesztett multimédiás üzleti
kommunikációs program.

Az egyik legkorszerűbb multimédiás fejlesztő környezetben készült program a Macromedia és az Intel mérnökei által továbbfejlesztett 3D programozási lehetőségeket használja ki, hogy Ön
ne a modell készítésére, hanem ügyfele igényei szerinti látványtervre használja képességeit, ezzel időt takarít meg, a megnyert ügyfél révén pedig üzleti partnert szerez.


A 3dRooMakerben akár percek alatt egy teljesen berendezett szoba látványtervével tudja ügyfelét kiszolgálni.


A 2D modelltervezőben néhány kattintással elkészíthet egy bútormodellt, amelyet a magyar bútoripari piacon vezető forgalmazók anyagmintáiból, ajtó-, fióktípusaiból, vagy fiktív anyagtípusokból fotórealisztikus módon állíthat elő.


A program szolgáltatásai közé tartozik egy alkatrészlista és egy tábla szabásminta optimalizáló, amelyek segítségével gyorsabban adható árajánlat vagy elkezdhető a kivitelezés előkészítése.


Az elkészített szobákat, vagy egyenként a modelleket előnézeti képet szolgáltató katalógusokba rendezheti, ezzel gyorsítva meg a keresést.


A szoba méreteinek meghatározása után a modelleket beviheti a szobába, beállítható a padló, falak mintázata, színe, a fények színe, hatása és a fényerősség, ezzel mintegy teljes és valósághű képet adva a készítendő szobáról.